Сложете сиренето маскарпоне в купа.
Добавете пудрата захар, млякото, сметаната и ванилията.
Смесете с електрически мискер, докато получите мек крем.
Изсипете го в плик за шприц и приберете в хладилника.
Сложете сиренето маскарпоне в купа. Добавете пудрата захар, млякото, сметаната и ванилията. Разбъркайте с електрически мискер, докато получите мек крем. Изсипете сместа в плик за шприцоване и приберете в хладилника.
Поставете бисквита Meliga на дъното на чаша за капучино. Добавете щедро една чаена лъжичка крем маскарпоне. Изсипете горещото кафе около крема. Поръсете леко с горчиво какао на прах. Препоръчваме Ви за тази рецепта да използвате еспресо.
Сложете сиренето маскарпоне в купа.
Добавете пудрата захар, млякото, сметаната и ванилията.
Смесете с електрически мискер, докато получите мек крем.
Изсипете го в плик за шприц и приберете в хладилника.
Поставете бисквита Meliga на дъното на чаша за капучино.
Добавете щедро една чаена лъжичка крем маскарпоне.
Изсипете горещото кафе около крема.
Поръсете леко с горчиво какао на прах.
Препоръчваме Ви за тази рецепта да използвате еспресо.
Идеалното кафе за тази рецепта
Qualità Rossa
Плътен, балансиран, устойчив вкус
Естествената Бразилска Арабика и Робуста се комбинират в завършено и балансирано еспресо с плътен вкус. Червена италианска страст.