Сипете 150 мл сметана и 100 г лешников топинг в голяма купа и разбъркайте с електрически миксер.
Сипете еспресото в малка чаша, пълна с 30 мл лешников крем и украсете, като леко поръсите със смляно кафе.
Сипете 150 мл сметана и 100 г лешников топинг в голяма купа и разбъркайте с електрически миксер.
Сипете еспресото в малка чаша, пълна с 30 мл лешников крем и украсете, като леко поръсите със смляно кафе.
Идеалното кафе за тази рецепта
Crema e Gusto Classico
Хармоничен и кадифен
Срещата на бразилска Арабика и африканска и азиатска Робуста, води до плътно и ароматно еспресо, подсилено от сладки и шоколадови нотки, леко ароматизиран. Абсолютно вкусно.