2004
2006

2005

Espress yourself

by Ервин Олаф

Ервин Олаф

Роден в Холандия през 1959 г., Олаф е един от най-иновативните творци в областта на фотографията. Той печели наградата на младите европейски фотографи в Германия през 1988 г., а през 2001 г. – Сребърен лъв в Кан за рекламните кампании на Diesel и Heineken. През септември 2003 г. в музея в Грьонинген се открива ретроспективна изложба, посветена на 25-годишната му кариера, с над 200 снимки и множество видеоклипове. 

През 2010 г. Луис Витон поръчва серия портрети на Олаф в сътрудничество с Държавния музей в Амстердам. Публикува много книги и печели множество международни награди. Наскоро получава наградата Луси за работата си. Поставя много самостоятелни изложби по целия свят. Негови творби са част от постоянните колекции на няколко холандски музея.

Lavazza повери календара за 2005 г. на обектива на Ървин Олаф. Този холандски фотограф създава свят на мечти, вдъхновени от света на цирка, в нюансите на бялото и червеното, в които връзката между мъжете и жените е представена по остроумен и сюрреалистичен начин. Ервин Олаф е роден в Холандия през 1959 г. Чрез фотографията си придава на реалността иронично и дръзко излъчване. Богатите му на хумор творби целеустремено се изправят срещу ограничените представи за красотата, наложени от света на модата и рекламата.

ЯНУАРИ – ФЕВРУАРИ

МАРТ – АПРИЛ

МАЙ – ЮНИ

ЮЛИ – АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ – ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ – ДЕКЕМВРИ