1998
2000

1999

Чувствеността на кафето

by Magnum Photos

Magnum Photos

Основана през 1947 г. агенция Magnum Photos е една от най-важните фотографски агенции в света. Тя е кооператив, собственост на съставляващите я фотографи и позволява на членовете си голяма свобода, благоприятстваща изразяването на индивидуалната им креативност и лични характеристики. 

Фотографиите в агенция Magnum са известни с това, че са сред създателите на едни от най-важните репортажи в последните години – от войни, обществени и природни феномени, както и социални аспекти извън фокуса на традиционната журналистика.

Отразяването на парада за края на хилядолетието е поверено на дванадесет различни репортери от агенция Magnum Photos, сред които са Анри Картие-Бресон и Роберт Капа: Дейвид Алън Харви – Леонард Фрийд – Жил Перес – Стив Маккъри – Инге Морат – Мартийн Франк – Елиът Ъруит – Георгий Пинхасов – Бруно Барби – Йън Бери – Рене Бъри – Денис Сток. Фотографиите в агенция Magnum са известни с това, че са сред създателите на едни от най-важните репортажи в последните години – от войни, природни бедствия, обществени събития, както и социални аспекти извън фокуса на традиционната журналистика.

ЯНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ

АПРИЛ

МАЙ

ЮНИ

ЮЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ