1997
1999

1998

Еликсир на любовта

by Марино Парисото

Марино Парисото

Роден е в италианско семейство в Торонто през 1963 г. Със семейството си се завръща в Италия и след като се установяват в Милано, учи икономика и търговия в Католическия университет на свещеното сърце. Започва работа като изпълнителен директор в рекламна агенция, специализирана в областта на модата и дизайна, където веднага влиза в контакт със значими компании. Започва кариерата си на фотограф сравнително късно, но е изненадващо плодотворен. Заснема престижни марки в модния свят и снима актьори като Хю Грант и Ева Мендез. 

Парисото обича естествената светлина и големите открити пространства, като пустинята и морето. В работата си се фокусира върху действието и силата на съблазняването. Творбите му са романтични, визионерски, елегантни и никога вулгарни. Живее и работи между Ню Йорк, Париж и Милано.

За календар номер 6 фотографът Марино Парисото избира заглавието на известната опера на Доницети, за да подчертае различните аспекти на кафето – страст, романтика, драма и поезия. Темите често подчертават „мъжествеността“ на напитката със символа и величественото мъжествено присъствие. Марино Парисото започва като моден фотограф. Рекламните му кампании се характеризират със силно присъствие, романтичен и визионерски стил, разкриващ красотата във всичките ѝ форми.

ЯНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ

АПРИЛ

МАЙ

ЮНИ

ЮЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ