¡Tierra!
Чаша социална отговорност.
Колекция от фини блендове с подбран произход, смесени с артистичност от Lavazza за перфектното сливане на вкус от самия първоизточник.

МАЙСТОРИ В ИЗКУСТВОТО НА СМЕСВАНЕ
От над 120 години създаваме собствени блендове със стремежа да постигнем уникални, съвършени комбинации от тяло, аромат и вкус, признати по целия свят с подписа на Lavazza. Чрез многократни дегустации нашите майстори по смесване всяка година избират над 100 различни първоизточника, от които създават уникални вкусове с най-благородните и изискани аромати, за да достигнат те до Вашата чаша с гарантирано качество.

ПРОЕКТЪТ
Lavazza ¡TIERRA! възниква през 2002 г. от проект за социална отговорност за подобряване на социалните и екологичните условия и производствените техники сред някои общности на производители на кафе. Разработен в сътрудничество с неправителствената организация Rainforest Alliance, той е резултатът от силната ангажираност на Lavazza за устойчиво развитие според три основни принципа: съвършен продукт, грижа за малките общности и уважение към планетата.

УСТОЙЧИВО КАЧЕСТВО
Rainforest Alliance е международна организация с нестопанска цел, която подкрепя опазването на биологичното разнообразие и подпомага правата и благосъстоянието на работниците, техните семейства и общности.


Финес и устойчивост
Изборът на Lavazza ¡TIERRA! за Вашето заведение означава, че си осигурявате продукт с най-високо качество и неподражаем вкус, дължащи се на произхода на кафето, неговото приготовление, внимателния подбор и идеално балансираното изпичане на зърната. За задоволяването на всеки вкус по всяко време на деня блендовете се предлагат не само за еспресо и за филтър кафе, но и в различни размери - за истинските ценители на кафето.
Espresso
¡TIERRA! SELECTION

Интензивен и плодов с намек за млечен шоколад.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
¡TIERRA! SELECTION
¡TIERRA! SELECTION