!Tierra! Brasile 100% Arabica Espresso

Сладко и кадифено с намек за карамел и лешник.

  • ПРЕМИУМ БЛЕНД
От срещата на две избрани кафета
Превъзходен бленд, роден от срещата на две избрани кафета - мека, натурална Арабика с леко тяло от насажденията на Lambarì и Cereja Passita. Тя се бере, когато е леко презряла, за да обогати чашата с аромати на мед, пресни бисквити и млечен шоколад. Комбинацията от тези две разновидности създава кадифено, сладко еспресо, с наситено тяло и намек за карамел и лешници. Техниката на изпичане е древна и в „барабана“.
Четири добри причини да изберете ¡TIERRA!
Устойчивост
Lavazza ¡TIERRA! е резултат от етичния ангажимент на Lavazza за устойчиво развитие, в сътрудничество с Rainforest Alliance (Алианса за тропическите гори) - неправителствена организация, която подпомага правата и благосъстоянието на работническите общности, която удостоверява, че фермите отговарят на строги социални и екологични стандарти.
Качество
Изборът на Lavazza ¡TIERRA! означава, че може да гарантирате продукт с най-високо качество, благодарение на произхода на бленда, неговото приготовление, внимателния подбор на най-добрите зърна кафе, и перфектно балансираното изпичане на зърната отвън навътре.
Разнообразие
Блендовете Lavazza ¡TIERRA! се предлагат като еспресо и филтърно кафе, за да задоволят всички вкусове, по всяко време на деня, и в различни размери, за истинските ценители на кафето.
Многоетничност
Проектът Lavazza ¡Tierra! е работил с няколко малки общности на производители в Етиопия, Виетнам, Бразилия, Индия, Перу, Хондурас и Колумбия.
Превъзходен бленд от срещата на Lambarì и Cereja Passita
  • 100% арабика

    СЪСТАВ

  • Сетимо Торинезе, Италия

    ОБРАБОТКА

tierra-brasile-100-banner-m
ПРОФИЛ И ИЗПИЧАНЕ
Деликатно изпичане, със среден цвят
Ароматни нотки
Сушени плодове
Карамел
Изпичане Деликатно
Бразилия

Кафето расте във високите части на планините в района (900-1300 м), където зимите са сухи и студени. То се суши на слънце в характерните местни дворове.

80% от устойчиво земеделие

¡Tierra! Brasile е кафе от ферми, които са 80% сертифицирани от Rainforest Alliance (Алианса за тропическите гори).