Gran Café Paulista

100% натурален бленд Арабика с нотки на шоколад и сушени плодове, съдържащ Cereja Apassita с лек меден послевкус. Уникално кафе, отглеждано по устойчив начин в сертифицирани от Rainforest Alliance ферми.

 • ЕСПРЕСО
 • КАФЕ НА ЗЪРНА

Емблематичното Gran Café Paulista отново е тук

Родено през 1961г. в Торино, от сътрудничество между Lavazza и Istituto Brasileiro do Café, Gran Café Paulista е известното италианско кафе, посветено на баристите. Завръщането на емблематичното италианско еспресо носи на света радост и удоволствие.

Първата Бразилска Арабика с единичен произход на Lavazza от 1961г.
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% натурална Арабика

  СЪСТАВ

 • Бразилия

  ПРОИЗХОД

 • Деликатно

  ИЗПИЧАНЕ

Hasta el aroma siempre.

Компонентите, изграждащи Gran Café Paulista, включват Cereja Apassita, а това обогатява бленда с нотки на мед и стафиди, и придава сладкия профил на кафето в чашата. Cereja Apassita е родено от стартирал в Бразилия преди повече от 20 години проект за създаване на кафе с естествена допълнителна сладост. Производителите на кафе черпят вдъхновение от процеса на производство на вино, при който най-добрите зърна грозде се оставят да изсъхнат на лозата, за да добият сладък и плътен вкус. Същият процес се прилага и за кафето: когато зърната са узрели, те биват оставяни до 30 дни на дървото, за да може Cereja Apassita да добие по-голяма комплексност, по-сладък и по-плътен вкус. 

ПРОФИЛ
Сладко еспресо с модерен вкус
Ароматни нотки
Шоколад
Сушени плодове
Мед
Ароматен район Балансирано

Отглеждано по устойчив начин

Gran Cafè Paulista съдържа кафе, отглеждано по 100% устойчив начин във ферми, сертифицирани от Rainforest Alliance.
ra.org