• Принтирайте
  • Направете отметка

РЕСТОРАНТЪТ

Постоянно развиваща се традиция

Влизането в San Tommaso 10 също така означава връщане назад през историята на Lavazza, компания, която превърна отговорността към високите постижения и проучването в истинско призвание.

Докато кафенето на ъгъла San Tommaso 10 е “визитната картичка”, с блендове, които разказват нашата история, и историческия тезгях приветстващ гостите с изискани кулинарни творения, които изкушават небцето, изисканата и уютна трапезария, която може да побере 30 души, предлага вникване в историята на фокуса на Lavazza върху общуването.На стената, най-представителните изображения — от Paulista до Carmencita, както и календарите, направени за нас от най-великите фотографи в света, като например Нютон, Лейбовиц и Ла Шапел — разказват за многоликия свят на кафето. Това е увлекателна обстановка, която чрез предаване на нашата страст и продължаващата еволюция на вкуса, красиво подчертава творенията на нашите готвачи.

Spaghetti with sesame oil, toasted bread and spherified anchovy sauce Спагети със сусамово олио, препечен хляб и сверифициран сос от аншоа
Сверификация на аншоа – похват на декоснтсруктивната кулинария – прави това ястие перфектната комбинация от традиция и новаторство.

Пресни талиолини с пролетен лук, чери домати и камари в босилеково олио Пресни талиолини с пролетен лук, чери домати и камари в босилеково олиоЯстието носи свежестта на лятото и цветовете и вкусовете на Средиземноморието.

Ризото с гъби Porcini Ризото с гъби Porcini
Здравословни вкусове и плътен вкус за ястие, което съчетава по хармоничен начин тероторията и сезонността.

Eye of veal със спанак и домати конкасе Eye of veal със спанак и домати конкасе
Цялата традиция на Piedmont е събрана в тези антипасти, които са перфектни за всеки сезон.

Tonno Tonno di coniglio
Традиционна рецепта от областта Монферат в Пиемонт за ястие, на което можете да се наслаждавате дори и през лятото.

Омар Bellevue Омар Bellevue
Един от най-възхитителните морски дарове, омарът играе гланата роля в този деликатен и изтънчен деликатес.

Филе от морски език с бакла, грах и манатарки Филе от морски език с бакла, грах и манатарки

 


Морето, полето и планините се съчетават в тази иновативна версия на филе от морски език - ястие с ниско съдържание на мазнини и пълно с протеини, задоволяващо всички хранителни нужди на организма.

Шатобриан Шатобриан от прясна риба тонЯстие с международен вкус, на което можете да се насладите през всички сезони.

Талиата с телешко от Пиемонт Талиата с телешко от Пиемонт
Тази рецепта, която дължи името си на специфичния разрез (Taglio на италиански), който се прави на филето или контрафилето от говеждо месо, след като е приготвено, съчетава в себе си цялата кулинарна традиция на Пиемонт.

Semifreddo torroncino Semifreddo с нуга
вкусен и свеж десерт, интересна алтернатива на сладоледа.

Целувка с горски плодове Целувка с горски плодове
Класическа и изключително вкусна рецепта, която благодарение на своя обикновен разкош печели овациите на вечери по всяко време.