• Принтирайте
  • Направете отметка

Отлични блендове. Вълнуващи рецепти и нови текстури. Специални съставки, които трансформират методите на приготвяне и умножават възможностите да се насладим на перфектно кафе.

Кафенето на ъгъла на San Tommaso 10 Ви приветства със своя исторически тезгях, докато кафе машините Ви водят през историята на изкуството на смесите, създадено от Луиджи Лаваца. Тук варенето на кафе се превръща в същинско изкуство и опитването му се превръща в момент на истинско удоволствие.

Качеството винаги е водещо за нашата работа и търсенето на най-добрите кафе плантации, заедно с нашия исторически опит в подбора на блендове, върви ръка за ръка с желанието ни да експериментираме и да търсим иновации.

Тук на San Tommaso 10 всичко започва с три бленда на Lavazza, направени специално за кафенетата — Gran Riserva, Top Class и Tierra Intenso — както и характерното безкофеиново кафе на Lavazza, Dek.

Те представляват най-добрата подборка и правят кафенето на San Tommaso 10 точното място за почитателите на кафе.

Кафе, което променя текстурата си — плътно в някои случаи, кремообразно в други, непредсказуемо в трети — е концепцията зад рецептите създадени от екипа на Обучителния център на Lavazza, най-голямото световно кафе училище в Италия и в целия свят, и от водещите представители на висшата кухня, като Феран Адриа, Карло Крако, Давиде Олдани и Масимо Ботура, които са работили с нас в продължение на години, за да измислят нови изненади в областта на вкуса.

Резултатът? Четиридесет и пет отлични специалитета на базата на перфектно Lavazza кафе, готови да Ви спечелят с неповторимо кафе изживяване.

LAVAZZA ПРЕОТКРИВА ЕСПРЕСО.
ESPRESSOUNIQUE LAVAZZA ПРЕОТКРИВА ЕСПРЕСО.
Lavazza представя вселена от нови и оригинални еспресо специалитети.
КАЧЕСТВЕНО КАФЕ, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СМЕЛИТЕ, КОГАТО ПОЖЕЛАЕТЕ
СМЕСИ ЦЕЛИ ЗЪРНА КАЧЕСТВЕНО КАФЕ, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СМЕЛИТЕ, КОГАТО ПОЖЕЛАЕТЕ
Гама от решения, които да обслужват всички изисквания за еспресо услуги.
УСТОЙЧИВО ПРЕВЪЗХОДСТВО
¡TIERRA! УСТОЙЧИВО ПРЕВЪЗХОДСТВО
Сега достъпна за вашето кафене или рестурант: премиум смес от измити арабика кафета от сертифицирани устойчиви производители.