• Принтирайте
  • Направете отметка

ОТВАРЯ В МИЛАНО НОВИЯТ FLAGSHIP STORE

Изненадващ път, обхващащ множество сетива, насладете се на кафе “каквото никога не сте виждали”.

Изкуството на кафето открива една нова форма на изразяване в един път, обхващащ множество сетива, на новия Flagship Store Lavazza. Едно пространство на изненадващ и съвременен стил за едно кафе “каквото никога не сте виждали”.

Отваря в Милано на 19 септември на Piazza San Fedele новият Flagship Store Lavazza. Едно потапящо и еклектично пространство, разделено на четири зони, в които Lavazza разказва и предлага всички нюанси на своето кафе.

“Отварянето в Милано, град, превърнал се през последните години в една основна точка за Италия в света, е една основна част от една по-широка стратегия с международен обхват, който има важната и предизвикателна цел да подпомага за обновяването на имиджа на марката, обозначавайки първия етап, който предвижда зараждането на нови Магазини, на основните ключови пазари за фирмата.”- Giuseppe Lavazza, Вице Президент на Lavazza

“Силно вярваме в този проект, който има за цел да предложи на всички възможността да изживеят най-доброто от света на кафето Lavazza. Ще изненадаме обществото с новите форми на Coffee Design, породени от задълбочени познания в експериментирането, в комбинация със света на изисканата гастрономия, в едно пространство, което с всички свои елементи, изразява историята и душата на една компания, която винаги се е ангажирала да разпространява изцяло италианската традиция на кафе, с непрекъснат поглед към бъдещето и иновацията.” - Marco Lavazza, Вице Президент на Lavazza


Flagship Lavazza

Пътешествието в света на кафето започва в сферата на Coffee Design, новата дисциплина, където авангардията на дизайна на храни среща кафето в новите изненадващи комбинации на вкус, създадени със съдействието на големите майстори готвачи с международен профил. Едно истински cooking show, което дава живот на невероятни гастрономични иновации като кафе мус, хайвери, Coffetail и неочаквани вкусове за нови вкусови усещания.

В зоната Fresh Roasted ще може да се открие изкуството на печенето и смесването, въведена от основателя Luigi Lavazza през 1859. Клиентите ще могат да присъстват на трансформацията на зърната във вътрешността на специална машина за печене и ще имат възможността след това да дегустират и закупят подбор от най-добрите видове и смеси.

В Angolo Caffetteria ще могат да се опитат изтънчените смеси на Lavazza чрез историческите рецепти и местни интерпретации на еспресото.

Пространството Slow Coffee, е посветено на магията на трансформации, които подчертават превъзходството на видовете и на смесите, чрез различни системи на екстракция, от syphon, до Chemex, от cold-brew до класическата moka.

За да се допълни изживяването, предложението food: благодарение на помощта на знаменития готвач Albert Adrià, италианската традиционна италианска кухня се интерпретира във формат small bite с продукти от най-високо качество. 

Една нова възможност, която не може да бъде изпусната, за да се изживее кафето Lavazza чрез едно изживяване, което завладява и задоволява всички сетива.