• Принтирайте
  • Направете отметка

ОТ БАЩА НА СИН

Календара на Lavazza за 2016 г. в партньорство със Slow Food

От баща на син, бъдещето е в ръцете на младите защитници на земята.

В понеделник на 28 септември, в Cascina Cuccagna в Милано, Lavazza представИ своя нов календар за 2016 Г. "От баща на син", създаденв партньорство със Slow Food.

Представителите нановата генерация от #EarthDefenders са включените участници в снимките намладия канадски фотограф Joey L.: модерни герои на Земята, които, благодарение на ученията от бащите им, защитават биоразнообразието и насърчават устойчивото развитие.

Фотографският репортаж, заснет в Централна и Южна Америка, навлиза в душата на тези млади производители и ги обезсмъртява заедно с по-възрастните поколения, докато те работят и учат, показвайки им своето съвременно настроение, тяхното желание за промяна, но винаги с уважение към традициите.


Календарът на Lavazza за 2016 г.

Календарът на Lavazza за 2016 “От баща на син” представя естествената еволюция от календара за 2015 на Lavazza с африканските портрети от Steve McCurry и ще служи за осигуряване на подкрепа чрез продажбата му като лимитирана серия, по инициатива на Slow Food Terra Madre Giovani - ние храним планетата, което между 3 и 6 октомври ще доведе повече от 2000 млади фермери в Милано от 120 страни по света, за да обсъдят въпроси, свързани с околната среда, устойчивото развитие и бъдещето на храната.


На събитието за представянето присъстват Giuseppe и Francesca Lavazza,
основателят на Slow Food, Carlo Petrini, фотографът Joey L.
и някои от #EarthDefenders, включени в календара.

След събитието, фотографът Joey L. разкри тайните на работата си по време на семинар, резервиран за 20 талантливи потребители на Instagram, които ще бъдат помолени да опишат събитието Terra Madre Giovani, използвайки изображения.