• Принтирайте
  • Направете отметка

Повече информация

РЕКЛАМИ НА LAVAZZA


От Carmencita до кампанията Lavazza Paradiso: открийте телевизионните реклами, които представят най-популярните знаменитости на Lavazza. GO

Графики, продуктов дизайн, пакетиране, съобщения и координирано изображение. Със своя креативен и експериментален подход, Lavazza е разработила собствен, много личен подход към дизайна, който е трансформирал цялата компания във фабрика със съвременен стил, философия и начин на живот, дружество, което означава повече от просто продукти.
Благодарение на този подход и сътрудничеството си с топ дизайнери, Lavazza постепенно създаде собствения си много отличителен образ, което я прави уникална на италианската и международната сцена.

От постерите, пакетирането и знаците от Armando Testa, каната за кафе Carmencita от Marco Zanuso, кафе машините за еспресо от Pininfarina, чашите на Claudio Caramel, които са вдъхновени от буквата "А" на марката, календарите от велики фотографи, чашите за кафе Chicco от Matteo Thun, до колекцията Lavazza Design Paradiso и кафе дизайна, в ръцете на съвременните топ готвачи.
Отидете в галерията, илюстрираща ключовите етапи в историята на дизайна на Lavazza.

Lavazza Design Paradiso

Lavazza Design Paradiso е весел проект, поредица от предмети, считани като подаръци и създадени с усмивка. Той е вдъхновен от забележителния успех на кампанията Paradiso Lavazza и следваше същият игрив, забавен дух на самата кампания. 

Десет дизайнери създават десет ежедневни предмета, които пасват перфектно навсякъде, от най-луксозната и невероятна обстановка до обикновената кухня.
Открийте всички предмети Lavazza Design Paradiso и дизайнери във фото галерията.