x

КАФЕТО, КОЕТО ДНЕС КУПУВАМЕ
ВСЕ ОЩЕ Е ВЪВ ВАКУУМНИ ОПАКОВКИ.

За първи път
е пакетирано по този начин през 1950 г.

  • Четирима братовчеди на Lavazza:Emilio, Luigi, Gian Maria, и Alberto, 1950
  • Mario, Beppe и Pericle Lavazza — бразилска делегация на посещение в завода Corso Giulio Cesare, 1950 г.
  • Годишна среща на
  • Завод в Торино, Corso Novara 59, 1955 г.

Четирима братовчеди на Lavazza:Emilio, Luigi, Gian Maria, и Alberto, 1950

Mario, Beppe и Pericle Lavazza — бразилска делегация на посещение в завода Corso Giulio Cesare, 1950 г.

Годишна среща на "пътуващ екип по продажбите" на Lavazza, 1950 г.

Завод в Торино, Corso Novara 59, 1955 г.

120 години: 1950

За първи път консервата под вакуумно налягане е използвана, за да се запази аромата на кафето и целия негов вкус. Това прави възможно дългосрочното съхранение и по този начин много по-широкото разпространение.
#нововъведение

цитат

Стартира историческата смес "Miscela Lavazza".

Emilio Lavazza

Emilio Lavazza, син на Beppe, се присъединява към фирмата през 1955 г., донасяйки своите ясни и новаторски идеи.

Lavazza на панаира в Милано