• Принтирайте
  • Направете отметка

КАФЕ СЕМИНАРИ

Откриване на кафето: традиция и новаторство


В Lavazza продължават усилията в областта на обучението в уъркшоповете за кафе, като част от официалната програма на Taste Workshops, за да помагат на почитателите на кафето да открият всички сетивни и вкусови характеристики на напитката.

Това е пътуване, което е започнало с вкуса на отделните по произход кафета, продължило с различни методи на приготвяне, използвайки професионални филтър машини или кафеварки и завършило с откриването на еспресо базирани рецепти. Традиция и иновативност, в автентичния стил на Lavazza.

Традиция и иновация в истинския стил на Lavazza.

Bottura Елате с мен в Италия От Lavazza и Massimo Bottura

Едно пътуване в Италия, за да открият регионални кулинарни традиции интерпретирани с визията и креативността на Massimo Bottura.

А гастрономическо приключение, в което Bottura, един от най-известните и важни световни готвачи, предложен кафе като чубрица съставка, като се поддържа силни връзки с местните корени и типичните вкусове на Италия, вдъхновени от регионални ястия от север и на юг от полуострова.

Tierra Проектът ¡Tierra! Изследване на устойчивостта чрез аромата на Tierra¡!

Проектът Tierra¡! току-що стана още по-интересно, благодарение на новите "истории", каза в тази работилница, чрез вземане на проби от творения, приготвени с традиционни италиански мока кафеварка и с експреса.

Това е цех за кафе ентусиасти и ценители, водени от експертните дегустатори от Центъра за обучение на Lavazza.

Caffè и Cioccolato Caffè и Cioccolato By Lavazza и Guido Gobino

Работна среща за кафе, организирана от Центъра за обучение на Lavazza в сътрудничество с Guido Gobino, един от най-известните майстори на шоколад във връзка с националните и международни сцени.

Кафе и шоколад: две специални продукти, които споделят едни и същи произход, и които също са подбрани и обработени по подобен начин.

А сензорна пътуване през земите, където кафе и шоколад се отглеждат, завършил с разследване на идеалните двойките между кафе и какао.

Снимка от Стив МакКъри Кафе На всички езици

Семинарът, организиран от Центъра за обучение на Lavazza е пътешествие, за да научите повече за това как се приготвя и консумира по целия свят кафе: типичния италиански начин, включително еспресо, мока саксии и неаполитански стил кафе чрез към рецепти получава според традициите от други страни.

Италианско еспресо за десерт Италианско еспресо за десерт Кафе по нетрадиционен начин

Експертите от Центъра за обучение на Lavazza тълкуват различните форми на еспресо, за да създаде иновативни десерти и напитки.

Предложения за това как да се подготвят за еспресо, и трикове, разкриващи как да се използват и комбинират аромати и съставки, за да се подготвят творчески и вкусни рецепти на базата на кафе, като се започне с чист вкус на еспресо.

Прости, творчески идеи, които показват на посетителите как да се забавляват и да се творчески с кафе.

Истинското италианско еспресо Истинското италианско еспресо Печене, смесване и варене

Алхимията на еспресо е разработена благодарение на италианското творчество. А просто вливане на смляно кафе и топла вода е довело до форма на изкуство, сама по себе си, имитира и търсени по цял свят.

Уъркшопът изследва трите елемента на еспресо: печено, сместа, както и начина, по който се извлича.

Вземане на проби от чисти произход и еспресо смеси създаден "на живо" по време на семинара.

АБВ на кафето АБВ на кафето От централата на чашата

Научете основите на кафе: пътуване от далечни земи, където кафето се отглежда в чашата, да не забравяме за събиране на реколтата, преработката и печене.

Този семинар следва целия процес на производството на кафе и печене, завършващ с извадка от четири чисти сортове еспресо (извличане на буталото) и две смеси, приготвени с помощта на пот мока кафе.

Образователни семинари за кафе Образователни семинари за кафе За деца

Children will love to draw, play and explore the world of coffee.

Under the guidance of play leaders and experts, the large number of children who visited the Salone and attended the educational workshops organized by Lavazza at the Oval produced real works of art with coffee.