КАФЕТО НА 360°

Едно пътуване за откриването на културата на кафето: от плантациите до Дизайна за Кафе


UP
  • Принтирайте
  • Направете отметка

Едно пътуване за откриването на света на кафето, водено от специалисти от Training Center.

Всеки ден, един екип от експерти, предоставя своите знания в услуга на персонал от ресторанти, дистрибутори, журналисти и бармани и на всеки, който би желал да се за познае в детайли с различните аспекти на културата на кафето.
От плантациите до дизайна на кафе, минавайки през изкуството за приготвянето на автентичното италианско кафе. С Training Center ще откриете, че съществува още много за наслаждение.


От неговото древно откриване, до наши дни. Чашката кафе се разказва в едно очарователно пътешествие във времето.

Еспресо, мока, филтър, американско кафе, турско или етиопско.

Еспресо, мока, филтър, американско кафе, турско или етиопско. Да се приготви кафе е едно изтънчено изкуство, което носи със себе си истории и традиции от света.Едно пътуване на усещанията през дегустацията на кафето.

Едно пътуване на усещанията през дегустацията на кафето. Един внимателен анализ за да се разберат хилядите нюанси на вкуса и на ароматите.

Как да се приготвя еспресо и капучино по съвършен начин.

Как да се приготвя еспресо и капучино по съвършен начин. От най-класическите техники на latte art, до вкусните рецепти приготвени с еспресо.Дизайнът на Кафе е дизайн на храна, приложен на кафето.

Дизайнът на Кафе е дизайн на храна, приложен на кафето. Креативността и опита Lavazza, превърнал се в реалност, благодарение на проучванията на Training Center.