COFFEE SCHOOL

Най-голямото училище за еспресо в света, посветено на обучението на професионалисти на кафенета


UP
  • Принтирайте
  • Направете отметка

Lavazza центрове за обучение, най-голямото училище за еспресо в света.

Training Center Lavazza центърът за обучение е училище, служители в ресторанти, търговски агенти, дистрибутори, ново назначени, консуматори, журналисти и лица, формиращи общественото мнение.

Образователното предложение включва специфични курсове за кафе, които учат, как да се приготвя едно перфектно еспресо, latte art или cappuccino art и да се разпознаят органолептичните характеристики на продуктите и курсове за управление, които се отнасят до света на маркетинга, до визуалния мърчандайзинг и оперативното управление на кафенета и заведения, предлагащи специалитети с кафе.

Всички тематични области, в които Training Center работи, покриват всички основни аспекти на културата на кафето, благодарение на специфичните познания, предложени от екипа експерти, които го съставляват.


ЛАБОРАТОРИЯТА НА КАФЕ

Едно пътуване за откриване на органолептичните качества на кафето: от дегустацията на отделните сортове до професионалните методи на приготвяне.

СЪТРУДНИЧЕСТВА

Най-известните институции и кулинарни асоциации в Италия, обединени в едно специално сътрудничество с Coffee School Lavazza.БАРМАН ЛИ СТЕ?

Открийте цялата образователна оферта на Lavazza за бармани, служители в ресторанти, консуматори и всички професионалисти Lavazza, които превръщат кафето и своята работа, в тяхната най-голяма страст.