• Принтирайте
  • Направете отметка

ENRICO CRIPPA

Готвачите, които избраха Lavazza за своите ресторанти

Кариерата на Енрико Крипа е историята на един истински успех. След като работи с някои от най-добрите готвачи в Европа, включително Michel Bras и Феран Адриа, Енрико Крипа подобрява уменията си в Япония, първо с Gualtiero Marchesi в Кобе, а след това в Rhiga Royal Hotel в Осака. Когато се връща в Италия, през 2003 г., той отваря Piazza Duomo, заедно със семейство Ceretto. Начинанието е поредният успех, а през 2010 г. получава втора звезда на Мишлен.

Открийте ресторанта на Енрико Крипа:

Piazza Duomo
Piazza Risorgimento, 4
Alba (CN)
Тел. +39 0173 366167
www.piazzaduomoalba.it

Открийте всички страхотни ресторанти, които са избрали Lavazza.