• Принтирайте
  • Направете отметка

ЦЕНИТЕЛИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ LAVAZZA

Готвачите, които избраха Lavazza за своите ресторанти

ANTONINO CANNAVACCIUOLO
ANTONINO CANNAVACCIUOLO HOTEL RISTORANTE VILLA CRESPI
Родом от Соренто, той започва кулинарната си кариера в класически тризвездни френски ресторанти.
Giovanni Grasso
GIOVANNI GRASSO LA CREDENZA
Той бързо основава La Credenza, като един от най-вдъхновените и обещаващи ресторанти в Италия.
Dolce Stil Novo alla Reggia
ALFREDO RUSSO DOLCE STIL NOVO ALLA REGGIA
Роден в Торино през 1968 г., на ранната 13-годишна възраст Alfredo Russo открива страстта си към кухнята.
Pierluigi Consonni
PIERLUIGI CONSONNI VINTAGE 1997 г.
С блестяща кариера в La Smarrita в Торино, Consonni намира истинската си ниша във Vintage 1997 година.
Claudio e Anna Vicina
Най-сплотеният екип Vicina е наследил ценностите на четири поколения ресторантьори.
Alessandro Boglione
ALESSANDRO BOGLIONE RISTORANTE AL CASTELLO
След завършване на обучението си, той започва да работи в сладкарския магазин на семейството си.
Enrico Crippa
ENRICO CRIPPA PIAZZA DUOMO
След като работи с някои от най-добрите готвачи в Европа, Enrico Crippa надгражда уменията си в Япония.
Ilario Vinciguerra
Младият неаполитански готвач Ilario Vinciguerra вече има двадесетгодишна кариера зад гърба си.
Carlo Cracco
CARLO CRACCO RISTORANTE CRACCO
Роден във Виченца през 1965 г., Carlo Cracco посещава училище за хотелиерството и ресторантьорството в Recoaro Terme.
Davide Oldani
DAVIDE OLDANI RISTORANTE D'O
Автобиографията на Oldani изброява сътрудничества с едни от най-добрите готвачи в света.
Chicco Cerea
CHICCO CEREA RISTORANTE DA VITTORIO
Enrico Cerea, главен готвач на ресторанта, е най-големият син на Bruna и Vittorio.
Claudio Pasquarelli
CLAUDIO PASQUARELLI CLAUDIO HOTEL RISTORANTE
Claudio е експериментатор и силно дисциплиниран професионалист.
Moreno Cedroni
MORENO CEDRONI MADONNINA DEL PESCATORE
Moreno Cedroni е един от най-креативните готвачи в света.
Albert Raurich
ALBERT RAURICH DOS PALILLOS
Albert Raurich започна като готвач, след като е работи в продължение на 10 години в El Bulli на Ferran Adrià.
Massimo Bottura
MASSIMO BOTTURA OSTERIA FRANCESCANA
За да постигнете напредък, е нужно да знаете всичко и след това да го забравите.
LAVAZZA И кулинарията АФИНИТЕТ, ОСНОВАН НА СПОДЕЛЕНИ ЦЕННОСТИ
LAVAZZA И кулинарията
Експериментиране, интуиция, общо качество. Това са само някои от ценностите, които Lavazza споделя със съвременните най-добри италиански и чуждестранни готвачи.
РЕСТОРАНТИ ТОП РЕСТОРАНТИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАТ LAVAZZA
РЕСТОРАНТИ
Запознайте се със света на изисканата кухня, творчеството и аромата. Едно нещо, което винаги ще намерите, е кафето Lavazza, което се сервира във всички изброени ресторанти.