• Принтирайте
  • Направете отметка
Чашата, от която излиза дум

Гигантска чаша с горещо кафе Лаваца ще посрещне посетителите на италианския павилион на Експо 2015. "Дим" в действителност е бленд на думи и образи, посветен на света на Lavazza.

 

Дизайнът е дело на архитект Fabio Novembre, който партнира с Lavazza през 2011 г, за да проектира и оформеи изложбата за 20-тата година на календара.

Хранене на планетата, енергия за живот

Milan will be home to the next universal exhibition, from 1 May to 31 October 2015: six months of discovery, meetings and conversations on the theme “Feeding the Planet, Energy for Life.” More than 130 countries will be taking part. Each exhibitor will bring to the Milan event their own vision and interpretation of the future for the world when it comes to food, the environment and sustainability. "Can food and water be provided for the global population? Will there be improvements in food safety? How can we find new solutions and prospects to safeguard biodiversity?" These will be the questions and topics discussed at the numerous debates and events.

Аромат на кафе ще обхване всички посетители в един водовъртеж от аромати, където думите и изображенията на LED дисплеите са уникално Lavazza преживяване.
Експо, световен панаир

Посещението на изложението е като разходка в гигантски увеселителен парк, където можем да научим много за нещата, които ядем и пием всеки ден, да откриете отлични продукти и да разширите вашите хоризонти. Звездата на щанда на Lavazza е ¡Tierra! Intenso 100%, отговорно отглеждан бленд, кръстен на първия проект за корпоративната и социална отговорност на Lavazza от 2002 г. ¡Tierra! е първият проект за устойчиво развитие, който е част от гамата продукти с топ качество, които продължават да се развиват.

Италианският павилион се върти около концепцията за детската стая (Vivaio).
На чаша кафе

Гигантската чаша кафе Lavazza в италианския павилион е фокусна точка на разговорите на посетителите на изложението. Кафето винаги е било важен социален ритуал, начин на гостоприемство, възможност за среща за разговор, почивка от работа или среща. Това е навик с древен произход, които първо става популярен в Етиопия и арабските страни, а после обхваща целия западен свят.

Vivaio Italia (разсадникът на Италия)

Темата на павилиона ще бъде 'Разсадник', място за израстване и обучение. Lavazza е изборът на екип от млади баристи от топ кетъринг училища и ги подготвя за участие в оперативното управление на кафенета и как да посрещат клиенти.

 

Идеята е на това експо е да предлага големи възможности за растеж, особено за младите хора.