• Принтирайте
  • Направете отметка
Lavazza
10lavazza.bg на 41
Caffè Padovano

Caffè Padovano

Още от 19-ти век, популярен сред интелектуалци, политици и студенти

ОТПЕЧАТВАНЕ НА РЕЦЕПТАТА
Трудност
Ниска
В този специалитет, ароматната охладена мента идеално се слива с горчивината на горещо еспресо. Декорацията от поръсено горчиво какао на прах дава завършек на това произведение на изкуството.

ПОДГОТОВКА
Пригответе еспресо в чаша за капучино.
Добавете 60 мл млечна ментова сметана.
Поръсете леко с горчиво какао на прах.

Подготовка на млечен ментова сметана (2 порции):
Изсипете студено пълномаслено мляко в голяма купа.
Добавете сметаната, млякото и ментовия сироп.
Рзбийте с миксер до получаване на мека пухкава смес.

Препоръчваме да приготвяте тази рецепта с кафе еспресо.


ОПИТАЙТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА С
СЪСТАВКИ
За 1 порция


  • 1 еспресо
  • 20 мл (0.7fl oz) мляко
  • 70 мл (2.5fl oz) сладкарска сметана
  • 30 мл (1.1fl oz) сироп мента
  • какао на прах
Всички рецепти на базата на кафе можете да приготвите в домашни условия