• Принтирайте
  • Направете отметка
¡TIERRA! 5: ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КАФЕ БЛЕНД
¡Tierra!
Facebook Google +
Печено tostatura
Средно
Органолептичен контур
Наситеност

¡TIERRA!
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СМЕС


За това силно и кадифено кафе, Lavazza внимателно е смесила най-ароматните кафета арабика от Бразилия и най-добрите кафета робуста от Югоизточна Азия.
То е печено малко по-дълго, за да се акцентира на неговия наситен аромат на сушени плодове, с обгръщащи нотки на горчиво какао и ядки.

От социално отговорния проект на Lavazza...

¡Tierra! е кафе от фермите Rainforest Alliance Certified™, които съчетават високо качество на продукта, опазване на околната среда и социалната справедливост.
Името идва от социално отговорния проект на Giuseppe e Pericle Lavazza Onlus Foundation, създаден през 2002, за подобряване на социалните и екологичните условия и производствени техники на малките общности от производители на кафе.
В продължение на 12 години проектът е включил повече от 3000 производители в 8 страни.

... кафе 100% от устойчиво земеделие.

Lavazza е горда да Ви представи ¡Tierra!, асортимент, съставен от два внимателно подбрани кафе бленда, които са от ферми, които са сертифицирани - Rainforest Alliance Certified™. Rainforest Alliance е международна неправителствена организация, която осигурява на земеделските производители възможност да следват по-устойчиви земеделски практики, които защитават гори, реки, почви и дива природа. Сертифицирането Rainforest Alliance също така означава, че работниците не просто получават заплати, а и по-добър достъп до достойни условия на живот, здравеопазване и образование за децата си.

Най-високо качество, автентичен вкус!

За “¡Tierra! Exclusive Blend”, опитът на Lavazza при подбирането на най-добрите източници е приложен във внимателното смесване на най-ароматните арабика кафета от Бразилия и най-добрите кафета от Югоизточна Азия. Резултатът е силно и кадифено кафе с обгръщащи нотки на горчиво какао и ядки. То е печено малко по-дълго, за да се акцентира на неговия наситен аромат на сушени плодове.
¡Tierra! е доказателство за страстната отдаденост и постиженията, които характеризират Lavazza повече от 100 години.
Да се насладите на кафето Lavazza означава да откриете историята на семейството, което в продължение на четири поколения избира най-доброто качество кафе, като винаги предлага уникално сетивно преживяване.
Lavazza ¡Tierra!: съвършенство и устойчивост в едно

Научете повече >

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
КАФЕ ЗЪРНОТО В ЦЕНТЪРА НА ВСИЧКО
Разбира се, че кафето е в центъра на вселената на Lavazza
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
ТЕЛЕВИЗИОННА РЕКЛАМА LAVAZZA И ИТАЛИАНСКАТА ПУБЛИКА
Рекламата на Lavazza избра телевизионния път почти незабавно.
Tierra
ПРОЕКТЪТ ¡TIERRA! УСТОЙЧИВО ПРЕВЪЗХОДСТВО
¡Tierra! беше първият незвисим КСО проект на Lavazza.