• Принтирайте
  • Направете отметка
¡TIERRA! 4: СЕЛЕКЦИЯ ОТ 100% АРАБИКА
¡Tierra!
Facebook Google +
Печено tostatura
Средно
Органолептичен контур
Наситеност

¡TIERRA!

¡TIERRA!
100% АРАБИКА СЕЛЕКЦИЯ


Премиум селекция от 100% арабика зърна от Централна и Южна Америка, майсторски създадена, за да се предложи едно добре балансирано и плътно кафе, с плодов аромат, цветни нотки и отличителен завършек с вкус на горчиво-тъмен шоколад.

От социално отговорния проект на Lavazza...

¡Tierra! е кафе от фермите Rainforest Alliance Certified™, които съчетават високо качество на продукта, опазване на околната среда и социалната справедливост.
Името идва от социално отговорния проект на Giuseppe e Pericle Lavazza Onlus Foundation, създаден през 2002 г., за подобряване на социалните и екологичните условия и производствени техники на малките общности от производители на кафе.
В продължение на 12 години проектът е включил повече от 3000 производители в 8 страни.

... кафе 100% от устойчиво земеделие.

Lavazza е горда да Ви представи ¡Tierra!, асортимент, съставен от два внимателно подбрани кафе бленда, които са от ферми, които са сертифицирани - Rainforest Alliance Certified™. Rainforest Alliance е международна неправителствена организация, която осигурява на земеделските производители възможност да следват по-устойчиви земеделски практики, които защитават гори, реки, почви и дива природа. Сертифицирането Rainforest Alliance също така означава, че работниците не просто получават заплати, а и по-добър достъп до достойни условия на живот, здравеопазване и образование за децата си.

Най-високо качество, автентичен вкус!

“¡Tierra! 100% Arabica Selection” е премиум селекция от 100% зърна арабика от Централна и Южна Америка, майсторски създадена, за да се предложи едно добре балансирано и плътно кафе. Опитайте го с внимание към всяка глътка, за да уловите плодовия му аромат с флорални нотки и отличителния завършек на горчиво-тъмен шоколад.
¡Tierra! обхваща страстна отдаденост и постижения, които са характерни за Lavazza повече от 100 години.
Да се насладите на кафето Lavazza означава да откриете историята на семейството, което в продължение на четири поколения избира най-доброто качество кафе, като винаги предлага уникално сетивно преживяване.
Lavazza ¡Tierra!: съвършенство и устойчивост в едно.

Научете повече>

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
КАФЕ ЗЪРНОТО В ЦЕНТЪРА НА ВСИЧКО
Разбира се, че кафето е в центъра на вселената на Lavazza
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
ТЕЛЕВИЗИОННА РЕКЛАМА LAVAZZA И ИТАЛИАНСКАТА ПУБЛИКА
Рекламата на Lavazza избра телевизионния път почти незабавно.
Tierra
ПРОЕКТЪТ ¡TIERRA! УСТОЙЧИВО ПРЕВЪЗХОДСТВО
¡Tierra! беше първият незвисим КСО проект на Lavazza.