• Принтирайте
  • Направете отметка
Qualità Rossa
Qualità Rossa
Facebook Google +
Печено tostatura
Средно
Органолептичен контур
Вкус
Консистенция
Наситеност

За хората, които искат да започнат деня чудесно, с цялото ЗАРЕЖДАНЕ И ЕНЕРГИЯ, които кафето може да предложи, LAVAZZA QUALITÀ ROSSA обединява вкуса на най-добрите кафета арабика с плътността на най-добрите кафета робуста. Кафе с плътен, богат вкус.
Подходящо за всички кафемашини.

Lavazza Qualità Rossa – еспресо смес за италианския начин на живот

Започнете деня си по правилния начин с Lavazza Qualità Rossa, една от оригиналните и най-популярни смеси на Lavazza. Интензивният шоколадов аромат и плътният кадифен вкус ви дават перфектно начало на предстоящия ден. Независимо дали искате да се поглезите с еспресо, капучино или лате макиато – Lavazza Qualità Rossa гарантира удовлетворяването на вкусовете и на най-претенциозните любители на кафе. Като Lavazza Qualità Oro, това е една от класическите смеси на майсторите от Lavazza.  

Нашите специалисти по кафе, базирани в северния италиански град Торино, създадоха Lavazza Qualità Rossa, като използваха само най-добрите избрани зърна от най-добрите региони за отглеждане. При нашето печене, нашата страст към кафето заема централно място, когато създаваме това неустоимо италианско кафе. Сместа се определя от своя сладък аромат и топли, почти шоколадови нотки, което създава неповторимата

Lavazza Qualità Rossa за този истински момент за наслада на италианско кафе

Пълна, богата и пикантна - популярната ни еспресо смес за капучино и лате макиато ви носи автентичния вкус на Италия. Lavazza Qualità Rossa се отглежда с любов. Изготвянето й е ритуал на съвършенство, който осигурява на кафе ценителите истински италиански момент на презареждане с кафе. Наградата: кафе, което е богата и плътно, като никое друго и с всяка глътка излъчва страстта, с която е било произведено.

Кадифена еспресо смес за лате макиато

Lavazza Qualità Rossa, италианският фаворит за повече от век, е един от най-традиционните продукти, предлагани от кафе майсторите на Lavazza – истинско класическо кафе! Създаването му е резултат от нашата непрестанна страст към създаването на изключителни премийни еспресо смеси, които осигуряват енергия, наслада на нашите клиенти всеки ден. Независимо дали е сварено на ръка, направено с машина за еспресо или с филтър за кафе, Lavazza Qualità Rossa е подходящо за всеки метод на приготвяне. За максимално удоволствие, обаче, ви препоръчваме да използвате сместа като основа за капучино или лате макиато.

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
КАФЕ ЗЪРНОТО В ЦЕНТЪРА НА ВСИЧКО
Разбира се, че кафето е в центъра на вселената на Lavazza
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
ТЕЛЕВИЗИОННА РЕКЛАМА LAVAZZA И ИТАЛИАНСКАТА ПУБЛИКА
Рекламата на Lavazza избра телевизионния път почти незабавно.
Tierra
ПРОЕКТЪТ ¡TIERRA! УСТОЙЧИВО ПРЕВЪЗХОДСТВО
¡Tierra! беше първият незвисим КСО проект на Lavazza.