• Принтирайте
  • Направете отметка
Qualità Rossa
Qualità Rossa
Facebook Google +
Печено tostatura
Средно
Органолептичен контур
Вкус
Консистенция
Наситеност

За хората, които искат да започнат деня чудесно, с целият ЗАРЯД от ЕНЕРГИЯ, който кафето може да предложи, LAVAZZA QUALITÀ ROSSA обединява вкуса на най-добрите сортове арабика с плътността на най-добрите кафета робуста. Кафе с плътен, богат вкус. Подходящо за всички кафе машини.

Lavazza Qualità Rossa – еспресо бленд за италианския начин на живот

Започнете деня си по правилния начин с Lavazza Qualità Rossa, един от оригиналните и най-популярни блендове на Lavazza. Интензивният шоколадов аромат и плътният кадифен вкус ви дават перфектно начало на предстоящия ден. Независимо, дали искате да се поглезите с еспресо, капучино или лате макиато – Lavazza Qualità Rossa гарантира задоволяване на изискванията и на най-претенциозните любители на кафе. Също като Lavazza Qualità Oro, това е един от класическите кафе блендове на майсторите на Lavazza.  

Нашите кафе специалисти, базирани в северния италиански град Торино, създадоха Lavazza Qualità Rossa, като използваха само избрани зърна от най-добрите региони за отглеждане. Нашата страст към кафето заема централно място, когато създаваме това неустоимо италианско кафе. Блендът се характеризира от своя сладък аромат и топли, почти шоколадови нотки, което създава неповторимата

Lavazza Qualità Rossa за този истински момент за наслада на италианско кафе

Пълнен, богат и пикантен - популярният ни еспресо бленд за капучино и лате макиато ви носи автентичния вкус на Италия. Lavazza Qualità Rossa се отглежда с любов. Приготвянето ѝ е ритуал на съвършенство, който осигурява на кафе ценителите истински италиански момент за презареждане с кафе. Наградата: кафе, което е богато и плътно, като никое друго и с всяка глътка излъчва страстта, с която е било произведено.

Кадифена еспресо смес за лате макиато

Lavazza Qualità Rossa, италианският фаворит от повече от век, е един от най-традиционните продукти, предлагани от кафе майсторите на Lavazza – истинско класическо кафе! Създаването му е резултат от нашата непрестанна страст към създаването на изключителни премийни еспресо блендове, които осигуряват енергия, наслада за нашите клиенти всеки ден. Независимо дали е сварено на ръка, направено с машина за еспресо или с филтър за кафе, Lavazza Qualità Rossa е подходящо за всеки метод на приготвяне. За максимално удоволствие, обаче, ви препоръчваме да използвате кафе бленда като основа за капучино или лате макиато.

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
КАФЕ ЗЪРНОТО В ЦЕНТЪРА НА ВСИЧКО
Разбира се, че кафето е в центъра на вселената на Lavazza
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
ТЕЛЕВИЗИОННА РЕКЛАМА LAVAZZA И ИТАЛИАНСКАТА ПУБЛИКА
Рекламата на Lavazza избра телевизионния път почти незабавно.
Tierra
ПРОЕКТЪТ ¡TIERRA! УСТОЙЧИВО ПРЕВЪЗХОДСТВО
¡Tierra! беше първият незвисим КСО проект на Lavazza.