• Принтирайте
  • Направете отметка
Qualità Oro
Qualità Oro
Facebook Google +
Печено tostatura
Средно
Органолептичен контур
Вкус
Консистенция
Наситеност

Qualità Oro е селекция от невероятно сладки, 100% фини кафета арабика.
Силна, ароматна смес за истински ценители на кафето.
Подходяща за всички кафемашини.

Lavazza Qualità Oro – класическото италианско еспресo

Традиция, експертност, страст – това са предимствата, които правят Lavazza Qualità Oro премиум кафе, което не е за изпускане. Това е начинът, по който то е съществувало за повече от половин век, когато тези ценности първоначално са били установени през 1956 г. в Торино от Luigi Lavazza. Неговата експертност и знания за правенето на перфектното еспресо са били предавани от поколение на поколение и досега. Поглезете се с вкуса на истинско премиум италианско еспресо. Qualità Oro от майсторите на Lavazza е истински фаворит за италианските любители на кафето - едно преживяване, което не би могло да бъде по-приятно, ако седяхте на италиански площад. Привлекателният златист каймак, пълният, плътен ароматен вкус на 100% арабика еспресо, несравнимия аромат ... това наистина е най-доброто кафе за ценители, които очакват абсолютно най-високото качество с всяка глътка. Най-добрата част: това е преживяване, на което може лесно да се насладите у дома, когато и както ви харесва. Lavazza Qualità Oro е подходящо за всеки метод на получаване; можете да го варите ръчно, с филтър за кафе, с помощта на френска преса или с машина за кафе. Можете дори да го подготвите във всякаква форма, която желаете: поднесено като еспресо, капучино или лате макиато; Lavazza Qualità Oro гарантира уникалния вкус и перфектно съчетание, което може да превърне всеки миг в нещо наистина специално.

100 % премиум арабика еспресо за завършен, нежен вкус

Поглезете се с 100% арабика lavati, златен стандарт за зърна на сорта Арабика, грижливо сортирани и промити (на италиански: "lavare"), използвайки метод, запазен само за най-добрите кафета. Измиването гарантира пълния аромат и мек вкус на тази еспресо смес, в която дългогодишният опит и страстта на експертите на кафе Lavazza е очевидна. Lavazza Qualità Oro използва само най-добрите зърна, внимателно подбрани от нашите експерти за приготвяне на кафе. Зърна от сорта арабика, избрани от Централна Америка, осигуряващи плодов и цветен вкус и от Бразилия, допринасящи с нотка малц и мед, са смесени майсторски,за да се създаде уникална смес, която е сладка, ароматна и просто неустоима.

Нашето премиум кафе за ценители

Почерпете себе си, приятелите си и семейството си с най-доброто. Lavazza Qualità Oro е лесно разпознаваемо по лъскавата си позлатена опаковка. Високото качество на нашето премиум еспресо гарантира, че ще се насладите на всяка глътка.

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
КАФЕ ЗЪРНОТО В ЦЕНТЪРА НА ВСИЧКО
Разбира се, че кафето е в центъра на вселената на Lavazza
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
ТЕЛЕВИЗИОННА РЕКЛАМА LAVAZZA И ИТАЛИАНСКАТА ПУБЛИКА
Рекламата на Lavazza избра телевизионния път почти незабавно.
Tierra
ПРОЕКТЪТ ¡TIERRA! УСТОЙЧИВО ПРЕВЪЗХОДСТВО
¡Tierra! беше първият незвисим КСО проект на Lavazza.