• Принтирайте
  • Направете отметка
Qualità Oro
Qualità Oro
Facebook Google +
Печено tostatura
Средно
Органолептичен контур
Вкус
Консистенция
Наситеност

Qualità Oro е селекция от невероятно сладки, 100% фини кафета арабика.
Силен, ароматен бленд за истински ценители на кафето.
Подходящ за всички кафе машини.

Lavazza Qualità Oro – класическото италианско еспресo

Традиция, експертност, страст – това са предимствата, които правят Lavazza Qualità Oro премиум кафе, което не е за изпускане. Това кафе съществува непроменено вече повече от половин век, откакто Luigi Lavazza създава рецептата през 1956 г. в Торино. Неговите опит и знания за правенето на перфектното еспресо се предават от поколение на поколение и досега. Поглезете се с вкуса на истинско премиум италианско еспресо. Qualità Oro от майсторите на Lavazza е истински фаворит за италианските любители на кафето - едно преживяване, което е толковва приятно, сякаш седите на площад в Италия. Привлекателен златист каймак, пълен, плътен вкус на 100% арабика еспресо, несравним аромат ... това наистина е най-доброто кафе за ценители, които очакват абсолютно най-високото качество от всяка глътка. Най-добрата част: това е преживяване, на което лесно можете да се насладите у дома, когато и както ви харесва. Lavazza Qualità Oro може да се приготви по всякакъв начин: можете да го варите ръчно, с филтър за кафе, с помощта на френска преса или с кафе машина. Можете дори да го приготвите под всякаква форма: поднесено като еспресо, капучино или лате макиато, Lavazza Qualità Oro гарантира уникалния вкус и перфектното съчетание, което може да превърне всеки миг в нещо наистина специално.

100 % премиум арабика еспресо за завършен, нежен вкус

Поглезете се със 100% арабика lavati, златен стандарт за зърна от сорта Арабика, грижливо сортирани и промити (на италиански: "lavare"), използвайки метод, запазен само за най-добрите кафета. Измиването гарантира пълния аромат и мек вкус на този еспресо бленд, в който дългогодишният опит и страстта на експертите на Lavazza са очевидни. Lavazza Qualità Oro използва само най-добрите зърна, внимателно подбрани от нашите експерти по приготвяне на кафе. Зърна от сорта арабика от Централна Америка, осигуряващи плодов и цветен вкус, и от Бразилия, допринасящи с нотка малц и мед, са смесени майсторски, за създадат уникален кафе бленд, който е сладък, ароматен и просто неустоим.

Нашето премиум кафе за ценители

Почерпете себе си, приятелите и семейството си с най-доброто. Lavazza Qualità Oro е лесно разпознаваемо по лъскавата си позлатена опаковка. Високото качество на нашето премиум еспресо гарантира, че ще се насладите на всяка глътка.

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
КАФЕ ЗЪРНОТО В ЦЕНТЪРА НА ВСИЧКО
Разбира се, че кафето е в центъра на вселената на Lavazza
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
ТЕЛЕВИЗИОННА РЕКЛАМА LAVAZZA И ИТАЛИАНСКАТА ПУБЛИКА
Рекламата на Lavazza избра телевизионния път почти незабавно.
Tierra
ПРОЕКТЪТ ¡TIERRA! УСТОЙЧИВО ПРЕВЪЗХОДСТВО
¡Tierra! беше първият незвисим КСО проект на Lavazza.